Final International University | Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi

Üniversitemizin iş garantili bölümlerinden Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi bölümlerimize 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öğrenci alımları özel yetenek sınavlarıyla gerçekleşecektir. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği özel yetenek sınavı baraj puanı Y-TYT 800.000 sıralama şartı, Antrenörlük Eğitimi bölümünde ise hesaplanmış TYT ham puanıdır. Üniversitemizin özel yetenek sınavları;  Kıbrıs (27 Temmuz ve 17 Ağustos), İstanbul (14 Ağustos), Adana (18 Ağustos) bölgelerinde gerçekleşecektir.

Yetenek sınavlarımızla alakalı tüm sorularınızı whatsapp iletişim numaramızdan (+905414767892) bizlere ulaştırabilir, tüm detayları kılavuzumuzda bulabilirsiniz.

2022 Uluslararası Final Üniversitesi Besyo Özel Yetenek Sınav Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

Kayıt formunu doldurmak için buraya tıklayınız.

©2024 FINAL INTERNATIONAL UNIVERSITY. All Right Reserved..