Antalya Anfaş Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen FOOD PRODUCT Yiyecek ve İçecek Fuarı'nda Kıbrıs mutfağı ve Anadolu mutfakları arasındaki ilişki ve benzerlikler konulu panele konuşmacı olarak katılan Uzman Şef ve UFÜ Öğretim Görevlisi Selim Yeşilpınar, Kıbrıs'ın yenilebilir ot ve mantarlarından oluşan fizyon bir workshopla adanın yerel tatlarını katılımcılara anlatma ve tattırma imkanını yakaladı. Final Üniversitesini ve TMSYO Gastronomi ve Mutfak Sanatları programını öne çıkararak Kıbrıs gastronomisini ve Üniversitemizin bu yönde öğrencilerimize verdiği eğitimleri uzun uzun anlatma fırsatı yakaladığını ve çok büyük bir katılımın olduğu verimli, yararlı ve keyifli geçen bu güzel organizasyonun bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi.
Faculty of Educational Sciences
Faculty of Economics and Administrative Sciences
Uluslararası Final Üniversitesi
İFU Eğitim Kurumları Limited
Beşparmaklar Avenue, No: 6, Çatalköy, Girne, KKTC
General Contact:
Academic Applications:
Administrative Applications:
Prospective Students:
International Office:
©2025 FINAL INTERNATIONAL UNIVERSITY. All Right Reserved..